İNSAN KAYNAKLARI

    Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası

    Kullanım Koşulları & Hak Sahipliği

    Kullanım Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı dikkatle okumanızı rica ederiz. Web sitemize erişmekle veya onu kullanmakla, işbu Kullanım Koşulları ile bağlı olmayı kabul etmiş sayılmaktasınız. Bu Koşulları kabul etmiyorsanız, lütfen Web Sitesinin kullanımını sonlandırınız.

    www.ucaktekstil.com.tr uzantılı web sitesi sadece bilgi verme amaçlı olup telif ve her türlü yasal hakkı UÇAK TEKSTİL Grubu’na aittir.

    Web sitesinde yer alan açıkça üçüncü şahıslara ait olduğu belirtilen ya da açıkça anlaşılan materyaller dışında kalan tüm bilgiler ve materyallere ait tüm telif hakları, yazılar, resimler, markalar, slogan ve diğer işaretler ile sair mülkiyet hakları UÇAK TEKSTİL’e aittir.

    Web sitesinde yer alan bilgiler, marka isimleri, sağlanan her türlü içerik, UÇAK TEKSTİL açık ve yazılı izni olmadıkça değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden üretilemez, satılamaz, kiralanamaz, kullanılamaz, eklerle genişletilemez ya da herhangi bir kamusal veya ticari amaçla kullanılamaz.

    UÇAK TEKSTİL, internet sitesindeki bilgi veya referansların doğruluğu ve tamlığı hakkında doğrudan veya dolaylı olarak garanti vermemektedir. UÇAK TEKSTİL, web sitesinde yer alan içerik, görsel, politika ve kullanım şartlarını dilediği zaman değiştirebilir, değişiklikler yayımlandığı anda yürürlüğe girer.

    Gizlilik & Kişisel Verilerin Korunması

    Kişisel verileriniz faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla Şirketimiz tarafından farklı kanallarla ve mevzuata ve Şirket politikalarına uyumun sağlanması hukuki sebeplerine dayanılarak toplanmaktadır. Kişisel verileriniz, KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak, KVKK madde 5 ve madde 6’da belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

    Web adresimizi ziyaret etmeniz halinde, web sitemizi kullanırken “web sitesi kullanıcısı” olarak Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun (“KVKK”) çerçevesinde hangi kişisel verilerinizi topladığımızı, bu bilgileri nasıl kullandığımızı ve verilerin korunmasına ilişkin hangi önlemleri aldığımıza ilişkin sizleri bilgilendirmek isteriz. Kişisel veri işleme süreçlerimize ilişkin daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen Kişisel Veri İşleme Politikamızı inceleyiniz.

    Web sitemizi ziyaretiniz sırasında, web sitesinde belirtilen eposta adreslerine gönderilen e-posta yoluyla ya da web sitemizde yer alan “İletişim” bölümlerinde paylaşmış olduğunuz ad, soyadı, e-posta adresiniz ve bize ilettiğiniz eposta ya da mesaj içerinde yer alan kişisel verilerinizi,

    Web sitemizde “Kariyer” bölümünde yer alan başvuru formlarını doldurmanız suretiyle formlarda yer alan ve bizimle paylaşmayı tercih ettiğiniz diğer çalışan adayı bilgilerinizi işlemekteyiz. Staj ve işe başvuru süreçlerimizle ilgili bilgilendirmelerimize “Kariyer” bölümünden ulaşabilirsiniz.

    Kişisel verilerinizi KVKK madde 5 ve 6 maddelere uygun şekilde yasal yükümlülüklerimiz, verinin sizin tarafınızdan alenileştirilmiş olması veya temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla meşru menfaatlerimiz için veri işlemenin zorunlu olduğu hallerde açık rızanız olmaksızın işlemekteyiz.

    Kişisel verileriniz, KVKK’nın 8 ve 9 maddelerine uygun şekilde yasal nedenlerle talep edilmesi halinde veya mevzuatın öngördüğü durumlarda yetkili kurum ve kuruluşlara, düzenleyici denetleyici kurumlara, kurumsal iletişim, yönetim faaliyetlerimizin icra edilmesi kapsamında destek aldığımız iş ortaklarımıza, işbirlikçilerimize, aktarılabilecektir.

    Kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmemesini, bu verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini ve kişisel verilerinizin güvenli şekilde saklanmasını sağlamak amacıyla, gerekli tüm fiziki, idari ve teknolojik tedbirler alınmakta ve periyodik olarak güncellenmektedir.

    Kişisel veri sahipleri olarak, KVKK’nın 11 maddesi kapsamındaki haklarınıza ilişkin taleplerinizi info@ucaktekstil.com.tr adresinden tarafımıza iletebilirsiniz. UÇAK TEKSTİL talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde sonuçlandıracaktır. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, tarafımızca Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

    Üçüncü Taraf Siteleri ve Bağlantılar

    Web sitesinde, üçüncü kişilerin web sitelerine bağlantılar yer alabilir. UÇAK TEKSTİL, bağlantı verilen web sayfalarındaki bilgilerin kontrolünü elinde bulundurmadığı ve buralarda sunulan içerik ve bilgilerden sorumlu değildir, bağlantı verilen web sayfalarına ilerleyip ilerlemek konusu Web Sitesi Kullanıcısının tercihine bağlıdır.

    Bu bağlantılar yalnızca bilgilendirme amaçlı olup, erişilmesi durumunda ilgili sitelerin kendi gizlilik ve kullanım koşulları geçerlidir. UÇAK TEKSTİL bu web sayfalardaki bilgilerin doğruluğunu garanti etmemekte, herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. Bu gibi web sayfalarının kullanımından kaynaklanabilecek riskler sadece size aittir.

    UÇAK TEKSTİL Sorumsuzluk Beyanı

    UÇAK TEKSTİL, web sitesinde sağlanan içerik, erişime sunulan materyal ve bilgilerin güncelliği, doğruluğu hakkında herhangi bir garanti vermemekte, taahhütte bulunmamaktadır.

    Web sitesinin kullanımı esnasında oluşabilecek herhangi bir hata, performans kaybı, kesinti, bilgi naklinde gecikme, hat ve/veya sistem arızası dahil ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, doğrudan veya dolaylı zarar ve ziyan yaratabilecek durumlar sebebi ile UÇAK TEKSTİL’in hiçbir koşulda sorumluluğu bulunmamaktadır.

    Yasal Uyarı

    Kullanım Koşulları Türk Hukuku’na tabidir. Uyuşmazlıkların çözümünde İzmir Mahkemeleri yetkilidir. Web sitesi kullanım kural ve güvenliğini, ihlal veya ihlale teşebbüs etmeniz, yasalara aykırı davranmanız, üçüncü kişilerin haklarını ihlal etmeniz durumunda UÇAK TEKSTİL’in her türlü talep ve dava hakkı saklı kalmak kaydıyla ilgilinin her türlü zararını tazminden web sitesi kullanıcısı sorumludur.

    Çerezler Hakkında Bilgilendirme

    Çerez, bir siteyi ziyaret ettiğinizde tarayıcınız aracılığıyla bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük boyutlu bir metin dosyasıdır. Çerezler bir sitenin daha verimli çalışmasının yanı sıra kişisel ihtiyaçlarınıza daha uygun ve hızlı bir ziyaret deneyimi yaşatmak için kişiselleştirilmiş sayfaların sunulabilmesine olanak vermektedir. Çerezler sadece internet ortamındaki ziyaret geçmişinize dair bilgiler içermekte olup, bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda depolanmış dosyalara dair herhangi bir bilgi toplamamaktadır.

    UÇAK TEKSTİL olarak web sitemiz içerik ve yayınlarını iyileştirmek ve kullanıcılara daha iyi içerik üretmek amacıyla çerezler kullanılarak web sitemizdeki trafik analiz edilmektedir. İnternet tarayıcınıza bağlı olarak çerezleri yapılandırma ya da devre dışı bırakma seçeneğinizin olduğunu hatırlatmak isteriz.